Witte valk zwaag. Partycentrum De Witte Valk, Zwaag 2019-01-12

Witte valk zwaag Rating: 8,7/10 350 reviews

Het ontstaan van Biljartvereniging NHD

witte valk zwaag

Vraagt u zichzelf altijd al af of er meer is na dit leven of bent u in de ban van spiritualiteit? Voorzitter wordt Cees Koeleman de secretaris Koos Groot en penningmeester Theo Brandsen met Ben Leek — Jaap Kaarsemaker — Adrie Botman en Jan Posthumius als bestuursleden. Meedoen met je eigen groep tijdens Kermis Zwaag? In april 2001 staan de leden achter de bouw van een nieuw clublokaal en dit zorgt voor veel werk voor het toenmalige bestuur en bouw commissie. Onze lieftallige bardames Daphne, Kitty en Elise staan achter de bar. Noordhollandse driebanden vereniging tevens een sponsor link naar de krant. In mei 1987 organiseerde biljartverenging N.

Next

Het ontstaan van Biljartvereniging NHD

witte valk zwaag

Uiteraard zijn jullie verzoekjes ook van harte welkom. Kom dan vanavond naar de Witte Valk. Een prachtige ervaring voor deze biljarters. Tevens gaan we vanavond weer Keezen in de Witte Valk. Zeger Karssen en een grote groep vrijwilligers hebben toen de bouw van de biljartzaal op zich genomen en met het tot stand komen van het eerste gebouw heeft de familie Karssen en de vele vrijwilligers de biljartsport in West-Friesland en omgeving een enorme stimulans gegeven. In 1994 volgt een diepte punt in het bestaan van de vereniging tijdens de jaarvergadering in het clubgebouw, door grote meningsverschillen tijdens deze vergadering trad het grootste gedeelte van het bestuur met directe ingang af en kwam het voortbestaan van de club in groot gevaar. Zwaagse Kermisspelen De kosten voor de Zwaagse Kermisspelen bedragen 60 euro ter plekke voldoen , hiervoor krijg je: — 7 leuke spellen, gebaseerd op kracht, behendigheid, snelheid en lenigheid — Kans op mooie prijzen — Consumptiebonnen om in de pauze een drankje te halen De origineelste en leukste teamnaam ontvangt ook een prijs! Vooraf aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom! Hij werkt dan ook al jaren op de beddenafdeling in het warenhuis.

Next

Inschrijven

witte valk zwaag

Lijkt het u leuk om mee te doen aan het leukste bordspel van Nederland? Keezen heeft een hoog 'pestgehalte' en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol. Kom leuk uitgaan, dansen, sjansen, kletsen of gewoon wat drinken. Partycentrum De Witte Valk Het is weer woensdag! Een clubgebouw met vier kleine tafels en vier match tafels is uniek in Nederland en uniek is ook biljartvereniging N. Ook is er een sponsor gevonden voor de vereniging en de club heet dan vanaf de aansluiting bij de K. Al snel blijkt dat het clubgebouw te krap wordt voor al die activiteiten en het bestuur is in het voorjaar van 1989 bezig met plannen om het clubgebouw te vergroten en twee kleine tafels aan te schaffen. Dat de club voor die tijd uniek was bleek ook uit de nieuwe kleding die men droeg een zwarte broek en blauwe trui met sponsor uitingen was in die tijd zeer vernieuwend. Inschrijven kan tot en met maandag 14 mei! Op zaterdag met man en macht een gebouw slopen en op een vrachtwagen laden beschikbaar gesteld door Flevo staalbouw en weer terug naar Zwaag om op te bouwen.

Next

Het ontstaan van Biljartvereniging NHD

witte valk zwaag

Maar nu moesten er nog biljarts komen en via biljarthandel Henny de Heus werden contacten gelegd met de Belgische top biljarter Rene Vingerhoedt die stopte met zijn biljartzaal en wij kochten twee van Laere match tafels. Nu in 2006 is biljartvereniging N. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. Vandaag is er Vrijmibo in het leukste café van Zwaag. Graag tot vanavond in de Witte Valk met Karin Keizer en Vivian Hoogland.

Next

Het ontstaan van Biljartvereniging NHD

witte valk zwaag

Tevens kunt u bij ons biljarten en darten mocht u niet van voetbal houden. Onderdelen: — Het Swaeghse Bakvoetbal Toernooi — Vrijdag 18 mei — Aanvang: 19. September 2001 was de nieuwbouw voltooid en kon het gebouw in gebruik worden genomen door de leden en de officiële opening op 14 december 2001 was een groot feest waar de gemeente nog een prachtig cadeau overhandigde voor de club n. Ook met het geven van les geven was N. Wil je niet tussen het jonge grut in de clubs staan, geen lange wachtrijen bij de entree en overvolle kroegen maar gewoon lekker los gaan op de muziek die jij kent van toen en nu, dan is dit feest echt wat voor jou.

Next

Inschrijven

witte valk zwaag

Op 1 september 1989 is de officiële heropening van het uitgebreide clublokaal en Dick Jaspers en Frans Belderbos gaven deze avond een demonstratie in het driebanden en kunststoten. En weer met veel vrijwilligers wordt de bouw klus geklaard en na twee biljarts in Utrecht te hebben gekocht is de uitbreiding voltooid. Mag ik even uw aandacht voor het volgende? Ook werd eind 2005 een nieuwe sponsor gevonden voor de club en de nieuwe naam is nu N. Deze tickets zijn inclusief parkeren, garderobe en warme en koude hapjes. Dan is dit evenement echt iets voor u! Of houdt u niet van voetbal en wel van biljarten? Deelnemer 1 Deelnemer 2 Deelnemer 3 Deelnemer 4 Deelnemer 5 Deelnemer 6 Deelnemer 7 Deelnemer 8 Deelnemer 9 Deelnemer 10.


Next

Inschrijven

witte valk zwaag

Deze mannen namen toe het initiatief onder leiding van de legendarische Jaap Kaarsemaker om een eigen biljartcentrum met grote tafels te creëren. Vul online onderstaand inschrijfformulier in en doe mee met de verschillende activiteiten! Houdt u ook van gezelligheid en van biljarten? Zorg er daarnaast ook voor dat je herkenbaar bent als team. Dus denk goed na voor je je inschrijft! Uiteraard is het mogelijk om aan meerdere activiteiten deel te nemen. We hebben ook nog een biljart tafel vrij en onze lieve bardame Marleen voorziet u van drankjes en hapjes. Hans de Boer wordt gespeeld door Marcel Knol. Kom dan vanavond naar de Witte Valk en zie de heren in actie of voor meer informatie kunt u bellen met Gerard. Jeugd Bakvoetbal Toernooi Voor het Jeugd Bakvoetbal kan men inschrijven met een leeftijd van 12 tot 17 jaar.

Next

Het ontstaan van Biljartvereniging NHD

witte valk zwaag

Dit alles is te danken aan die vele vrijwilligers die zich al die jaren belangeloos hebben ingezet voor de inmiddels 20 jarige biljartvereniging N. Ik eindig met een veel gebruikte zin van een voorzitter die het treffend over de vereniging heeft. Zeger Karsten de huidige uitbater van de Witte Valk stelde een stuk grond beschikbaar achter zijn café en een gebouw werd er gekocht van een schietvereniging in het midden van het land. S neemt u een foto mee van uw dierbare? Op 3 oktober is het dan zover een officiële opening van het clubgebouw verricht door de legendarische Belg Rene Vingerhoedt evenals een afscheid van zijn eigen biljarts. Komt u ook aanstaande dinsdag 7-8 bij ons de derde kwalificatie ronde Ajax tegen Standard kijken? Piet Brandsen — Nico Beemster en Jaap Geugjes waren toch de aanjagers van het eerste uur om dit nieuwe gebouw te realiseren. Op ons mooie terras zit u ook heerlijk en kunt u genieten van het mooie weer onder het genot van een drankje en bitter garnituur. Dus het is weer tijd om te biljarten in de Witte Valk.

Next