Prvi put erotske price. Prvi put u guzu s oženjenim muškarcem 2019-02-18

Prvi put erotske price Rating: 8,2/10 1118 reviews

Prvi put sa starijim

prvi put erotske price

Dok mi je sisala bradavice osetio sam kao da nestajem u sopstvenim bradavicama i kako joj se gubim med zubima na jeziku u ustima. Jedan par otprilike nasih godina, stajali su tu pored stola, gledali kako me on mazi i mazili se medjusobno. Čvrsto sam ga uhvatila za ruku i krenula za njima,ušli smo u sobu njegovih roditelja,u njoj je bio ogrooomni francuski ležaj. Znala sam da je gotovo. Zoran je stajao ispred mene. Puno se izvinjavala za nepristojnosti i mobing i malo neuobičajene kolegijalne usluga, ali i njoj i meni je bilo jasno da će mi biti više nego drago da joj učinim tu uslugu.

Next

Istinite erotske priče: Moj prvi put

prvi put erotske price

Sisala je maksimalno dobro,nisam mogao da verujem! Delovalo je kao bauk, i moram da priznam, to i jeste bilo za mene. Jako sam se zacrvenio ali sreca bio je mrak pa se nije vidjelo. Nasmejali smo se, na to sam ja rekla moze ali pod uslovom da se i ti skines, naravno, tada jos nisam znala da su oni jos ranije dogovorili scenario, to sam saznala prilicno kasnije, kao sto ni oni nisu znali da meni opustanje uopste nije potrebno. Sunce, reka i čovek mojih snova. Sada ga je izvadio i dao mi naprijed da ga polizem. Kad sam se digla sa stola ostali su se poceli polako razilaziti, u potrazi za novim uzbudjenjima. Dospeo sam u ogromnu, svetlu, belu, hipermodernu kuhinju.

Next

Prvi put u guzu s oženjenim muškarcem

prvi put erotske price

Uvukao je jednu moju sisu u usta i poceo da je gricka. Prisla sam stolu i legla na stomak, a V. Ona je dodatno natrcavala guzu prema meni. Ona je sisala kurac i ja sam znao kako će se to završiti. Pogledal me u oči kucnula u moju čašu i rekla: Bravo! Želim da me posjeduje i radi što poželi. Kurac mi je stojao kao da nisam drkao citav zivot. Pri svakom koraku njene grudi su se teško njihale i ja sam odustao od borbe za pristojnost.

Next

Istinite erotske priče: Moj prvi put

prvi put erotske price

Uhvati me za glavu i nasilno mi gura svoj kurac do grla. Nakon toliko godina traganja, izgleda da sam pronašao svoju jebačicu koja voli žestok seks. Marko je ustao,obukao se i otišao iz sobe. Negde na polovini mog kurca počela je da njiše kukove. Skliznula je sa mene i ja sam tek tad konstatovao da sam počeo da se gušim pod njenim teretom. Spustio mi tangice i spustio se glavom dole.

Next

Istinite erotske priče: Moj prvi put

prvi put erotske price

Naguzila sam se malo bolje spremna na dobro jebanje ali on se brzo povukao i rekao da idemo dalje. . Na pauzi, sledećeg dana, smišljeno sam pokrenuo temu jutarnjeg trčanja. Kurac joj je bio nekako preko obraza i oka a rukama me držala za dupe i privlačila svom licu. Posto sam ja zivela na drugom kraju grada, dogovor je bio da me uvece poveze sef deckovog tate, jer je on ziveo blizu mene. Nabijala sam se svom snagom i vrisnula od zadovoljstva kad mi je ugrizao bradavicu. Postojao je jos jedan problem, bili smo suprotne vjere ali smo oboje bili slozni da nemrzimo vec da volimo ljude ma koje vjere bili, on me ubedjivao da mu ja nebi bila prva koja je muslimanka vec da je bio sa nekoliko njih i da ima sve rijeci hvale za njih.

Next

Moj prvi sex

prvi put erotske price

Kad su nam se pogledi sreli, nasmjesila sam se, oni su oboje prisli skroz uz stol ……. Pridigla sam se,sredila,Ane nije bilo ništa mi dugo nije preostalo,krenula sam kući. Jebao me je otsecno pomalo grubo, nabrekle zile se opustise, provali iz njega topla sperma koja me ispuni. Počeli smo češće da idemo na pauzi zajedno na osveženje i otvorenije da pričamo. Jos od prvih trenutaka sa uzivanjem sam lizao I njen cmar. Imala sam osecaj da me je njegova kita potpuno ispunila. Osetila sam po zestini poljubaca da je veoma napet, a mogu zamisliti sta mu se desavalo u bxericama I ja sam sva gorilla, sva me je neka blaga ali u neku ruku prijatna nervoza obuzimala….

Next

Prvi Put

prvi put erotske price

Pusi ga srce, pusi ga zeljna kurvice izgovarao je uz stenjanje oooooohhhhhh! Dakle, to je mracna soba. Ispila je do dna i bojažljivo me gledala. Pocelo je to je bila festa, bila sm potpuno u svom elementu, to sto je moj decko u drugoj prostoriji a ja u drugoj sa drugim golim muskarcem, ciji je ud omanji i podeblji strcao u nebo pulsirao kao da ce plusnuti svakog trena. Moj decko, ja i njegovo drustvo smo bili u jednoj sobi, dok su u dnevnoj sobi bili deckovi roditelji i neko njihovo drustvo. Pustio je svoj kurac da lupka po mojim sisama.

Next

Prvi put

prvi put erotske price

Ma imale su gaca na sebi kad su dolazivale na sedeljke verovatno zbog nas ,ali nema veze nama je i to bilo dovoljno za inspiraciju to belo medjunozje llleeeeeellee ,pa trk napolje iza stale pa udri po dusmaninu dok mu vrat nepoplavi,pluvali smo po kurcu oponasajuci spermu dok su ovi stariji uveliko bili pravi muskarci,od njih smo sve videli i marljivo ucili hehehh. Rekao je da ce me zvati uskoro…. Malo je pozestio ritam, dahtao je i stenjao, prste zabijao u moje dupe i nabreklu karu na vrhuncu izvukao iz mene i svrsavao mi po guzovima. Devojka je izasla pred njega,a on je gutao pogledom,videlo se. Polako cujem ga, navuci se polako, nemoj da ti ispadne, polako se navlacim, udje glavic jedanput, drugi put, boli, malo se primirujem da bol prodje, mikica prati karlicom, osecaj cudan, nataknuta na dva kurca, sputana, svaki delic ispunjen. Otvorili smo vrata i onako na gomili krenuli ka krevetu, drzala sam ih za kurceve a oni su onako na gomili, trapavi pokusavali da me miluju i ljube. Prave rijeci u pravom trenutku! Svrsila sam glasno, kao sto to uvijek i radim.

Next

Prvi put u swinger klubu

prvi put erotske price

Cim mi se orgazam stisao, moj jebac se povukao. Iz grudnjaka je kipjela za moju vitku građu zavidna četvorka. Njena ruka je spretno i vesto sarala po mojim mudima,a duzinom njenog palca u pokretima ka gore polako masirala moj mermerni kurac,,ooohhhh;,,, boze …. Mučio sam se malo a onda rešio da i sam nešto odlučim danas. I kako je vreme odmicao sve češće mi se obraćala, čak je nekoliko puta samnom provela vreme pauze. Barska stolica je bila vrlo visoka, jedva sam vrhovima sandala doticala pod. Približila je svoju stolicu, sipala nam piće i sela tako da je gurnula svoju nogu med moje i oslonila je na držač za noge na mojoj stolici.

Next