Phil bosmans citaten. Phil Bosmans spreuken zijn simpel, maar zo juist (Oudsbergen) 2019-02-22

Phil bosmans citaten Rating: 6,9/10 1024 reviews

Lezers eren Phil Bosmans met favoriete uitspraken

phil bosmans citaten

Die gelegenheden vond hij erg belangrijk. Wie de wereld wil verwarmen moet een groot vuur in zich dragen. Je ziet alles heel anders en veel beter door ogen die gehuild hebben. Phil zweeg veel en sprak zijn bezorgdheden nooit uit. Haat kun je met haat niet bestrijden. Hou van de mensen zoals ze zijn; er bestaan geen anderen. Zitate und Gedichte von Phil Bosmans Aphorismen.

Next

Aphorismen Phil Bosmans

phil bosmans citaten

Humor draagt de mensen door de woestijnen van het leven en zorgt dat ze niet stikken en sterven in verdriet. Geburtstag und viele schöne Zitate rund ums Alter. Het kruis dat je draagt verlies je onderweg. De dagen dat alles goed was, geen wolkje aan de hemel, toen er iemand was, bij wie je je thuis voelde, toen je enthousiast kon zijn over die ander die je nu ontgoocheld heeft en misschien bedrogen. Wie je bent is oneindig belangrijker dan wat je hebt. Karel Jonckheere Dankbaarheid is vaak een heimelijke hoop op grotere gunsten.

Next

Lezers eren Phil Bosmans met favoriete uitspraken

phil bosmans citaten

Alleen het licht kan dat. Zitate für Antichristen, Atheisten, Agnostiker, Humanisten, Konfessionslose, Kirchenkritiker, Zweifler, Suchende, Gläubige, Traditionschristen, Spruchperlen » 0940 Oase. Zijn spreuken blijven nog lang leven aan de muren van vele huiskamers. Prenosi te u sedmo nebo. Jeder wird hier sicherlich fündig werden und die eine oder andere Perle für sich finden.

Next

Lezers eren Phil Bosmans met favoriete uitspraken

phil bosmans citaten

Guido Gezelle Degene die ons goed doet, zijn wij nooit zo dankbaar als degene die ons kwaad zou kunnen doen, maar het nalaat. Geluk kun je niet kopen. Vergeet de mooie dagen niet! Fouten zie je dik als de liefde dun is. Pythagoras Dankbaarheid is de kortste weg naar een lang leven. Humor en geduld zijn kamelen waarmee je door elke woestijn kunt trekken. Citaten van Phil Bosmans Vergeet de mooie dagen niet Als je moe bent, als je overhoop ligt met je omgeving, als je geen raad meer weet en je diep ongelukkig voelt, denk dan even terug aan de mooie dagen, dat je lachte en danste, dat je tegen iedereen vriendelijk was, als een kind zonder zorgen! Marie von Ebner-Eschenbach Gelukkig is de mens die niet achter het geluk aanzit als achter een vlinder, maar dankbaar is voor alles wat hem gegeven werd. De beste zon is een blij gezicht.

Next

Lezers eren Phil Bosmans met favoriete uitspraken

phil bosmans citaten

Men ziet grote dingen vanuit het dal, slechts kleine dingen vanaf de top. Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden over dankbaarheid. Noten mag je kraken - mensen nooit! Het is een verloren dag, de dag waarop je niet gelachen hebt. Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken. La Rochefoucauld Ondankbaarheid is een soort zwakte: ik heb nooit flinke mensen gezien die ondankbaar waren. Zitate für Antichristen, Atheisten, Agnostiker, Humanisten, Konfessionslose, Kirchenkritiker, Zweifler, Suchende, Gläubige, Traditionschristen, Zitate und Gedichte zum Thema Liebe von Phil Bosmans.

Next

Wijze spreuken, gezegden, citaten en wijsheden

phil bosmans citaten

Marie von Ebner-Eschenbach Voor 10 cent weldaad verwacht menigeen een euro dankbaarheid. De speellijst vind je op De première is op 22 september om 20. Zitate und Sprüche zum 60. Voor geweldloosheid moet je leren liefhebben. Waar is je lied en de pluim op je hoed? In 1972 verscheen zijn boek Menslief, ik hou van je, een verzameling van 100 telefoonboodschappen die hij geschreven had. Gewoon doen, het komt wel goed is en één van de uitspraken die Phil zo kenmerkte.

Next

De beste van Phil ‘Bond Zonder Naam’ Bosmans

phil bosmans citaten

Geburtstag und viele schöne Zitate rund ums Alter. Want als je ze vergeet, komen ze nooit meer terug! De zwartkijker ziet de zon 's morgens al ondergaan. Als je kijkt naar iemand van wie je houdt, zie je altijd meer dan wat je ogen zien. Spontana ljubav je nešto divno. Haat kun je met haat niet bestrijden, alleen de liefde kan dat.

Next

Citaten Phil Bosmans

phil bosmans citaten

Gelukkig is de mens die niet achter het geluk aanzit als achter een vlinder, maar dankbaar is voor alles wat hem gegeven werd! Jean de Boisson Er zijn mensen die hun dankbaar uitsluitend bewijzen door naar je begrafenis te komen. De zon gaat niemand voorbij maar als je zelf door de schaduw kruipt kan ze jou niet vinden. Jeder wird hier sicherlich fündig werden und die eine oder andere Perle für sich finden. Het leven is veel te kort en onze wereld veel te klein om er een slagveld van te maken. Vergeet de mooie dagen niet! Dalai Lama Hij die ons goed doet zijn wij nooit zo dankbaar als hij die ons kwaad kon doen, doch het nalaat. Die besten Sprüche und Zitate zum Geburtstag 50 plus.


Next

Lezers eren Phil Bosmans met favoriete uitspraken

phil bosmans citaten

En ze inspireren blijkbaar vandaag nog heel wat mensen. Duisternis kun je met duisternis niet bestrijden. Hiermee werd de toon gezet voor een boeiende avond in het kasteel van Gruitrode. Zoals Phil ons getoond heeft moeten we opnieuw leren samenleven, ook met andere nationaliteiten, en er ons van bewust zijn dat er geen grenzen zijn. Phil Bosmans, Schriftsteller, katholischer OrdensPriester Belgien, 1922 2012.


Next