Am fost acolo atena. Impresii turistice și de călătorie: Un pic despre Atena 2019-01-12

Am fost acolo atena Rating: 7,4/10 514 reviews

Elite Hotel. Atena, Grecia

am fost acolo atena

De exemplu o salata greceasca este intre 5 si 8 euro. Aceste ritualuri nu erau deloc ieftine, astfel incat cei care doreau sa stie raspunsul la o intrebare lasau bogatii impresionante, ceea ce a transformat Delphi in cea mai bogata zona a Greciei in acea perioada. Orice loc are o poveste si te face sa incerci sa vizualizezi cum arata viata in acele vremuri demult apuse. A fost o excursie minunată și cu totul aparte între cele organizate până acum. In rest, un loc mirific spre care maindrept si anul acesta, pe 10 septembrie.

Next

Atena 2019 (avion)

am fost acolo atena

Altii spun ca e paradisul, altii ca e cea mai frumoasa insula greceasca, altii iti jura ca te vei intoarce… Nu am de gand sa contrazic pe nimeni, gusturile nu se discuta sub nici un aspect, indiferent la ce se refera: mancare, bautura, femei, masini sau…insule Sursa foto: www. Daca sunteti amatori de bai de soare, trebuie sa stiti ca Mykonos este celebra pentru plajele sale, cele mai bune fiind situate pe tarmul sudic. Toata informatia intr-un singur loc Direct Booking ofera mai mult decat rezervari online, de aici puteti afla mai multe despre destinatia dumneavoastra: obiective turistice, opiniile altor turisti, imagini si harti. Mi-au părut interesante cele două turnuri care se înălțau spre cer dintre case albe, urcate pe deal. Așa am ajuns la Agora greacă și la Poarta lui Hadrian… Sunt sigură că am ratat multe lucruri și tocmai de asta ne vom întoarce!! Deosebirea era foarte vizibila nu doar prin culoarea apei, ci si prin faptul ca una e mai linistita si alta mai agitata. De curând, am fost pentru a treia oară în Atena. Templul lui Zeus mi s-a părut un obiectiv foarte impresionant, dar din păcate, nu au mai rămas în picioare decât foarte puține coloane, doar 15, din cele 104, așa că vă rămâne să va imaginați cum ar fi arătat acum sute de ani.

Next

Grecia

am fost acolo atena

Mare atentie la arsurile solare! Croazieră cu trei plaje 25 euro 3. Aceasta era o alta masura de siguranta pentru protectia ministrului german aflat in vizita. Piata Syntagma e, practic, centrul Atenei, loc de intalnire si punct de pornire in explorarea capitalei grecesti. Pretul pentru o masa de pranz sau cinaeste intre 15 si 20 euro pentru o persoana. Pentru ca nu exista zbor direct Bucuresti-Atena, am schimbat avionul la Timisoara. Asta mi-a placut, o recomand.

Next

8 lucruri care nu mi

am fost acolo atena

Acum e doar atracție turistică, în ruină, din cele 34 de coloane de marmură au mai rămas doar 16. Deci focul de artificii, îl vedeam binișor de pe balcon dacă mă aplecam puțin peste balustradă, așa vedeam și Akropolisul. Farmecul orasului va aparea usor, usor. Şi o ultimă întrebare: cum ţi s-a părut insula Lefkada faţă de Insula Zakynthos, plusuri şi minusuri? Ei bine, nu numai ca acolo avem principalul aeroport international, dar si pentru faptul ca Atena a ajuns un loc miraculos pentru turism. Pentru mine acest loc este Santorini, Greci a, şi cu cât mă gândesc mai mult la el, cu atât îl iubesc mai mult, cu cât îl văd mai des, cu atât mi se face şi mai tare dor de el. Portul din Mykonos este unul din cele mai fotografiate din Grecia. Exista autobuze locale toate de culoarea verde care circula din 15 in 15 minute dintr-un capat in celalalt al insulei.

Next

Impresii turistice și de călătorie: Un pic despre Atena

am fost acolo atena

Din Agora se poate merge spre est, prin spatele Acropolei, spre cartierul Plaka o zona pietonala. Ai ce să faci câteva zile și chiar și pentru o săptămână dacă mergi, să știi că ai ce să vezi. Inteleg ca e un oras incarcat de istorie si nu am absolut nimic de reprosat vestigiilor culturale. Turiștii sunt de obicei întâmpinați cu ospitalitate, iar în toate localurile se vorbește destul de bine engleză. Dupa Razboiul de Independenta din 1821-1829, Grecia devenise un regat independent, care functiona insa sub protectia Marilor Puteri europene — Franta, Marea Britanie si Imperiul Rus. Alţii consideră că tot erupţia vulcanului a stat la baza dispariţiei Atlantidei. Una peste alta, am venit, am vazut, am plecat.

Next

Impresii din insula Skiathos

am fost acolo atena

Zona Piraeus e la fel de periculoasa ca si Ferentari, Rahova si Giurgiului. Am zăbovit în casa de oaspeți ca în casa unui prieten drag și la fel nu trăgeam deloc să plecăm. Eram intr-o tara straina, doar noi, pusi intr-o situatie neplacuta, fara precedent, din care trebuia sa iesim cu bine. In mare, cam asta e povestea. Articolul scris de tine poate fi de mare ajutor celor care vor sa plece in vacanta in Skiathos.

Next

Ponturi. Vizita la Parthenon, pe dealul Acropole din Atena

am fost acolo atena

Eu voi vizita in aprilie Atena de 2 ori, ca n-am rezistat ofertei de la Ryanair si mi-am ales un hotel aproape de Omonia, se numeste Best Western Museum si este la vreo 900 de m de Piata Omonia, langa Muzeul de Arheologie. Totul era asa cum ni s-a spus de la agentia noastra de la Tg. Nici eu nu am vrut sa-mi irosesc timpul pe care il aveam la dispozitie in Frikes pentru a manca la terasa, am preferat sa ma plimb si sa fac poze. In partea de sud se gasesc sculpturile faimoaselor Cariatide. Templul lui Poseidon din Sounion este unul dintre cele mai importante sanctuare din regiunea Attica, iar cercetarile au scos la iveala artefacte din vremuri preistorice. La bariera cred ca am stat cam 20-25 de minute.

Next

Grecia

am fost acolo atena

Foarte mult praf, pietre si marmura pe care aluneci foarte usor, mai ales daca este uda. Eh, zic, asta era, deci nu se anunta nimic deosebit, gen manifestatii sau proteste. Am descoperit si Muzeul Nautic, tot pe faleza. Din păcate nu prea se respectă nici reguli de circulație, în special dacă ești pieton, îți faci singur loc printre mașini și motociclete. Pe Acropole e ca pe munte. Pentru mine este foarte importantă părerea ta, așa că poți să o lași oriunde, în comentariu la acest articol sau în comentarii pe Youtube la videoul cu Atena sau chiar la adresa mardale.

Next